----- המחירים המוצגים הם לרכישה באתר בלבד ----- המחירים המוצגים הם לרכישה באתר בלבד ----- המחירים המוצגים הם לרכישה באתר בלבד -----

המדריך לסטייק המושלם מבית טרייגר

תוכן עניינים
שתפו את החברים במאמר:
המדריך לסטייק המושלם מבית טרייגר

בין אם אתם אוהבים את הסטייק שלכם טרי ישר מהאחו בצבע ורוד,

ובין אם אתם אוהבים אותו חום ועשוי היטב, אם יש לכם טרייגר אתם  מסודרים.

אנחנו נלמד אתכם להכין את הסטייק המושלם, בדיוק למידת העשיה שאתם הכי אוהבים.

רייר:

קצת צריבה מינימלית בחלק החיצוני של הבשר.

יש אנשים שמבשלים למידת רייר כי הם מתביישים לאכול ישר מהמקרר לפני האורחים.

טמפרטורה פנימית: 52 מעלות

זמן: 2.5 דקות מכל צד

צבע פנימי: אדום

טמפרטורה במרכז: קריר

מי אוכל את זה? קרניבורים אמיתיים!

מדיום רייר:

סטייק צרוב באמת. זאת מידת העשיה המומלצת, כדי לטעום את הטעם הטבעי של הבשר.

כך בדרך כלל, חובבי בשר ושפים אוהבים לאכול אותו.
טמפרטורה פנימית: 57 מעלות
זמן: 3.5 דקות לכל צד
צבע פנימי: ורוד
טמפרטורה במרכז: טמפרטורת החדר
מי אוכל את זה? אניני טעם

מדיום:

כמעט כולם אוהבים מדיום. לא יותר מידי נא, לא יבש כמו מדבר סהרה.

טמפרטורה פנימית: 63 מעלות

זמן: 4.5 דקות מכל צד

צבע פנימי: קצת ורוד

טמפרטורה במרכז: פושר

מי אוכל את זה? אנחנו…

מדיום וול:

בהחלט מבושל. עדיין קיים טעם חזק של בשר.

טמפרטורה פנימית: 68 מעלות

זמן: 5.5 דקות מכל צד

צבע פנימי: פס של ורוד בהיר

טמפרטורה למגע: חמים

מי אוכל את זה? הדאגנים, אצלם בטיחות קודמת לכל

וול דאן:

חום ומבושל לגמרי

טמפרטורה פנימית: 74 מעלות

זמן: 6.5 דקות לכל צד

צבע פנימי: כמעט הכל חום

טמפרטורה במרכז: די חם

מי אוכל את זה? דונאלד טראמפ

מה עשיתי?

זה לא אוכל זה דיסקית למשחק הוקי. עזבו, תאכלו רק את הסלט.

טמפרטורה פנימית: 75+ מעלות

זמן: 8-10 דקות לכל צד

צבע פנימי: כולו חום

טמפרטורה במרכז: חם

מי אוכל את זה? צמחונים לשעבר בתהליך חזרה בתשובה

לבחור את הנתח המושלם:

תמיד תבחרו נתח איכותי מכיוון שהאיכות מכתיבה את המרקם, העדינות והטעם.

ככל שהסטייק עבה יותר, יהיה יותר קל לבשל אותו ויותר טעים.

בקשו מהקצב שלכם סטייק בעובי 5 ס”מ, עזבו את הסטייקים הדקים.

זה בשביל מי אין לו טרייגר והוא מפחד שהסטייק ישרף לו.

חממו מראש את הטרייגר לפחות ל 220 מעלות. חכו עוד 10 דקות כדי שהרשתות יתחממו כמו שצריך. שימו לב לזמנים ולטמפרטורה הפנימית, זה משהו שאתם לא רוצים לפספס.

נסו את כל אחת מהדרגות הנ”ל, כדי לבדוק איזה הכי טעימה לכם. בתיאבון!!

דילוג לתוכן